sunnuntai 15. elokuuta 2021

Marushin visiiri

Ostin oman Marushin kypärän Eurobikeristä ainakin 10 vuotta sitten. Parivuotta sitten katkesi visiirin toinen kiinike. Kävin Eurobikerissä siitä huolimatta, vaikka he eivät enää tuonneet Marushin merkkiä maahan. Heillä ei ollut jäljellä kuin tummennettu peilipintainen visiiri. Koska olen tykästynyt tuohon kypärään erityisesti, niin ostin sen mitä oli jäljellä.
Kun tulimme Lahnajärven "Mopo miitistä" kotiinpäin, niin ajoimme motaria pitkin. Ekat kalliotunnelit sujuivat hyvin, koska niissä on riittävät valot. Tähän täytyy mainita, että eri tunneleissa on erilaiset valot.
Mitä liene kokeilua. Jos tunnelissa ei näe mitään, olen nostanut visiirin ylös. Kaikista pisimmän Karnaisen tunnelin kohdalla tein niin. Mutta kuinka ollakaan oli harvinainen kova maatuuli, joka sattumalta puhalsi täysiä tunnelin lävitse. Kypärä tuntui irtoavan päästä ... sen verran voimaa oli tuulessa. Varsinkin sen kaikki voima suuntautui  suoraan tunneliin.
Oli sitten valittava huono näkyvyys tai älyvapaa vastatuuli kasvoilla.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Karnaisten_tietunneli

Kotiin päästyäni ajoin Eurobikerille kysymään visiiriä. Vastaus oli heti että, ei ole.
Kun valittelin asiaa, sekä kerroin tapahtumasta, niin myyjä sanoi käyvänsä kuitenkin varastossa. Yllätykseksi hän tuli sieltä kirkas visiiri kourassaan. Hän laittoi sen kypärään kiinni, jolloin kysyin, että mitä maksaa.
Johon hän sanoi, että ei mitään, koska sellaista tuotetta heillä ei ole missään olemassa.
Toisin sanoen se oli jäänyt jonnekin varaston rakoon ja tietokone saldossa sitä ei ollut.
Niin eipä sillä siksi ollut hintaakaan.
Tuohon sanoin, että se oli siellä varmasti vain minua varten.
Kiitin kovasti ja hymyilin kuin Naantalin aurinko.
Ihmeellistä Aku Ankka (Donald Duck) tuuria.

Ps. Marushin vetelee viimeisiään ja nyt tiedän varmasti mistä ostan seuraavan kypärän, kuten edellisenkin. Firmalle tuo kannattaa taatusti.
Palvelu oli niin uskomattoman hyvää ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti