keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Eräs tapahtuma

Edellisen Porvoo marmatuksen jälkeen on riittänyt ajosäitä miltei kahdeksi viikoksi. On tullut ajeltua joka ainoa päivä sydämen kyllyydestä. Säät ovat olleet kerta kaikkisesti hyviä. Ajeltu on sinne sun tänne joista ei tarvinne mainita mitään.Tästä yhdestä tapahtumisesta pitää kuitenkin mainita erikseen.
Aki halusi lähteä ajamaan yhdessä töiden jälkeen. Lähdimme ajamaan kohti Sipoota noin 15.20 aikaan. Yhtä-äkkiä liikenne pysähtyi ja jonottaminen alkoi. Jouduimme pysähtymään kesken matkaa noin Vartiokylän kohdalle valtavaan liikenneruuhkaan. Silloin oli noin 23C lämmintä tai enemmän. Odottaminen yli 30 min ajovarusteissa oli tuskallista. Ilmajäähdytteiset pyörät eivät juuri pitäneet tuosta odottelusta.
Mitä sitten oli tapahtunut ? Ja mistä tuo johtui ?
Eräs betoniauto oli luultavasti unohtanut säiliönsä pystyyn ja säiliö tiputti valot ja ryhmitystolpat sähköineen tielle.Tuohon syntyi parin kilometrin autojono, jossa me olimme keskivälissä suurin piirtein, tuon tien korkeimmalla kohdala, tarkemmin kohdassa Teboil. Kuvassa oikealla on Mellunmäen risteys.
Osuimme tuon tapahtuman jälkipyykkiin. Liikennevalot eivät toimineet ja oli ruuhka-aika.
Kuva on kaapattu Metrolehdestä  ja kuvaajaa en valitettavasti tiedä. Kiitos kumminkin hienosta kuvastasi.

















Patrick ulkoilutti tällä kertaa Susannan Hondaa, koska hänen Hondansa pakoputken tiivisteet vuotivat. Tuollaista möykkää ei kestä kukaan. Olimme kylläkin tilanneet osat Stormilta, mutta ne eivät ollet vielä saapuneet. Leo Vincen Silvertail osia ei saa kovin nopeasti suomeen.
http://www.leovince.com/us/products/silvertail/k02
Ehkä oli hyvä ulkoiluttaa Susannan Hondaa välillä. Päädyimme tällä kertaa Kesämopo kahvilaan tauolle. Ilma oli ihana kellonajasta huolimatta. Ja yhdessä ajo oli todella hauskaa pitkästä aikaa. Vielä parempi olisi ollut, jos kaikki kerhomme jäsenet olisivat olleet meidän mukana. Hienoja kilometrejä joista kaikki nautimme kovasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti