sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Syömässä Souq Moroccan Edinburgh

Mainitsin jo aikaisemmin, että majoitus on paristakin syystä hyvällä paikalla. Nyt kun tuo majoitus oli yllättäen luxusta, niin ajattelimme syödäkin hieman paremmin. Lähistöllä oli monenlaisia etnisiä ruokapaikkoja.
Joista valitsimme Marokkolaisen ruokapaikan  nimeltään Souq Moroccan Edinburgh, joka on saanut ruoka-arvosteluissa lähes täydet pisteet netissä.
Palvelu oli siellä erittäin hyvää. Tarjoilija sanoi, että he eivät myy alkoholia, mutta jos tarvitsette sitä ruokajuomaksi, nin voitte hakea juomanne viereisestä kaupasta. Ja he tarjoilevat kyllä meille ostamaanne juomaa.
Emme tehneet kuitenkaan niin, vaan tilasimme heiltä kannullisen sitruuna ja jotakin hedelmä/yrtti juomaa. Ehkä Minttua muistaakseni. Se oli raikasta ja sopi hyvin ruokajuomaksi.

Ensinäkymä ovesta astuessa sisälle näytti tältä. Ruuan lisäksi heillä oli myynnissä hieman Marokkolaista tavaraa, jotka toimivat osittain myös ravintolan sisustuksena.











En nyt muista tarkalleen mitä kaikkea ihmeellistä söimme, koska ruuilla oli hassut ja ainakin minulle tuntemattomat nimet, mutta ruoka oli erinomaista.
Maistelimme yhtä sun toista, ja vaihdoimme ruokia keskenämme.
Jotta jokainen meistä saisi kaikkea maistaa.
Susanna kyllä tiesi mikä mikin ruoka oli, koska hän oli käynyt Marokossa reppureissulla vaeltamassa aikaisemmin Mikan kanssa.






















































Ruokapaikan sisustusta.
















Lamput olivat minusta hienot ja kaiketi myös meistä muistakin.







































Ps. Suosittelen Souq Moroccania, joten astukaa vain ennakkoluulottomasti sisälle, jos satutte Edinburghissa käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti